MIDSOMMARGÅRDEN

Midsommargården vid Telefonplan är ett lokalt kulturhus och en av Stockholms sex hemgårdar. Här kan du gå på kurser, hyra charmiga 40-tals lokaler, arrangera egna kulturprogram eller bara hänga och umgås! Midsommargården arrangerar regelbundet publika event, bl.a. Kulturnatt, Klädbytardag, Barnbazar, Julmarknad och Stickbio.

Studio Ung

I huset finns Föreningen Midsommargårdens ungdomsverksamhet Studio Ung som består av kreativa studior för ungdomar och unga vuxna mellan 16 och 25 år. Kom till Studio Ung och dansa street eller skapa i designstudion. Det är gratis att delta!

Rosa Stationen Telefonplan

Sedan våren 2017 driver Föreningen Midsommargården i samarbete med Refugees Welcome Stockholm integrationsprojektet Rosa Stationen Telefonplan. Varannan söndag skapar vi en kulturell mötesplats där nya och etablerade svenskar har möjlighet att mötas, lära känna och lära av varandra. Genom kulturen kan vi mötas på samma villkor och öppna upp för kulturutbyten.   

Föreningen Midsommargården tror på mångfald, möten och möjligheter.

Välkomna!

 

ÖPPETTIDER:

Öppet hus varje onsdag klockan 17.00-18.30 (då finns möjlighet att titta på lokalerna eller att göra en bokning).

Övriga öppettider är vid publika arrangemang eller annan bokad tid.

KONTAKT:

Telefonplan 3, 126 37 Hägersten

Postadress: 

Telefonvägen 20, 126 37 Hägersten

hej@midsommargarden.se

Hitta hit:

Med tunnelbana: Ta röd linje mot Fruängen/Mörby Centrum och stig av vid station Telefonplan. Stationen har en uppgång med två utgångar, välj den rakt fram. Här svänger du höger och går över ett övergångsställe, nu är du på torget där vi huserar, i samma hus som Telefonplans Bibliotek och Hemköp.

Med bil: Kör E4:an och ta avfarten vid trafikplats Västberga.
Söderifrån: välj tredje avfart i rondellen.
Norrifrån: välj första avfart i rondellen.
Kör rakt fram genom kommande rondell. Vid trafikljus längre fram ser du ett stort gult hus till höger intill Hemköp, det är Midsommargården. Parkera på gatorna eller välj höger i korsningen och ta sedan första höger. Detta är en infartsparkering då vi inte har några egna parkeringar att erbjuda.

WWW:

Instagram: @midsommargarden @studioung

Facebook: facebook.com/midsommargarden

Hemsida: midsommargarden.se