Julmarknad x 2 vid telefonplan 26-27 november

I helgen (både lördag och söndag) anordnas traditionsenligt Konstfacks julmarknad vid Telefonplan. Missa inte denna roliga tillställning som alltid lockar massvis med folk! Dessutom ställer Midsommargården till med julmarknad på söndagen. Hela 2 (minst) tillfällen att besöka Telefonplan i helgen alltså. Bland annat kommer A.B.Café. att finnas på plats på Midsommargården och sälja smarriga kakor och världsgott kaffe. 

På Midsommargårdens julmarknad kan du hitta design- och hantverksklappen, dansa kring granen, få tips på fina julklappsinslagningar, lyssna på vår alla-kan-sjunga-kör, julpyssla, fika och lämna din önskelista till självaste Tomten! 

Efter marknaden hoppas är ni varmt välkomna till Kransen för att upptäcka alla pärlor som finns här. Bland annat kommer Svenska Armaturer, Bodil Vintage, Retrorummet, Vintagefabriken, Dunke Design, Vita Vera Organic Lifestyle, Gruvan 56, Mimmi Staaf med flera att ha öppet. 

Vi ses i helgen!