Leksaker från alla tider på Bukowskis Market

Leksaker från alla tider - välkommen!

Lördagen den 16 april kl 11-15 är du varmt välkommen till Bukowskis Market – ett stenkast från Midsommarkransen – för vårens mest lekfulla auktionsvisning.

Öppningseventet för specialauktionen ”Från plåt till plast” bjuder på tipspromenad med fina vinster, läsk och tilltugg, stormtrooper-mingel och intressanta föreläsningar om leksaker. Självklart har du även möjlighet att vrida och vända på alla de hundratals leksaker som kommer att auktioneras ut.

”Från plåt till plast” är uppföljaren till höstens succéauktion ”Barndomshjältar”. Vårens auktion innehåller spännande och fascinerande leksaker från alla tider och av alla typer. Moderna tungviktare som Star Wars, He-Man och Nintendo har den här gången fått sällskap av japanska plåtrobotar, Dinky Toys, Schuco, Steiff och många andra klassiker.

TID & PLATS

Lördagen 16 april kl. 11–15
Bukowskis Market, Västberga allé 3, T-bana Midsommarkransen.

Alla föremålen visas i våra lokaler 15–30 april. Öppet: vardagar kl 13–18, lördagar kl 11–15.
Föremålen publiceras fredag 15 april. Onlineauktion 15 april–1 maj.

Läs mer och se lördagen program hos Bukowkis Market