Guide till Midsommarkransen

Beata – som bloggar på Radar Magazine – har besökt oss och gjort en härlig guide över Midsommarkransen. Väldigt roligt tycker vi!  

Bland annat har hon besökt Dunke Design, 2 little spoons, Mimmi Staaf, Svenska Armaturer, Vintagefabriken, Koffertmannen och Zugio Sushi

VISIT STOCKHOLM BESÖKER KRANSEN

Stockholmsguiden Visit Stockholm – med flera tusen följare på Instagram och Facebook – har nyligen besökt Midsommarkransen och Telefonplan! Som vanligt är deras guide komplett med fina bilder och härliga tips. 

Nu hoppas vi såklart att ännu fler hittar till vårt charmiga område! Tack för besöket och välkomna åter!

PROGRAMLEDAREN JESSICA GEDIN VÄLJER MARIA SJÖDIN

Programledaren Jessica Gedin bar under gårdagens festligheter på Kristallengalan en klänning designad och sydd av Kransens egna Maria Sjödin. Jättekul tycker vi och ännu ett bevis på vilka kreativa begåvningar som ryms i Kransen med omnejd!

Maria Sjödin är också känd för sitt unika koncept Casual Priest  där hon skapar kollektioner med funktionella, snygga och bekväma kläder för en ny generation av präster och diakoner. 

Stort grattis till framgångarna Maria!

Dunke Design + H&M Home = sant

Dunke Design har nyligen inlett ett samarbete med H&M Home – där deras industriella möbler får vara en del av inredningen i H&M:s nya popup storeDrottninggatan i Stockholm

Grattis till detta spännande samarbete Jörgen och Sara på Dunke Design!

Fantastiska fotografen Anna Malmberg– som ju också håller till i Midsommarkransen – var bjuden på invigningsfesten och tog massvis av fina bilder. Fler fotografier hittar ni på hennes blogg

Läs mer om Dunke Design här på Kransenkartan.com och missa inte ett besök i deras fina lokaler på Svandammsvägen 8. 

5 HETASTE BUTIKERNA I MIDSOMMARKRANSEN – ENLIGT ELLE DECORATION

Sveriges största inredningsmagasin ELLE Decoration har varit i Midsommarkransen och hälsat på. Efter sitt besök listade de sina 5 favoritbutiker i Kransen.  

De skriver bland annat: Stilarna på butikerna är lika olika som människorna som driver dem, men ett delar de: Sin starkt brinnande låga för verksamheten och sin respekt för det återbrukbara.

På bilderna och i artikeln är följande butiker listade: 

 Svenska Armaturer * Vintagefabriken * 2 little spoons * Dunke Design * Mimmi Staaf Möbelmakeri

Av Lo Bjurulf. Foto: Petra Bindel. Via ELLE Decoration.

BODIL VINTAGE OCH KOFFERTMANNEN TILL KRANSEN

Nu blir kransen ännu mera Vintagemecka

Ännu mera vintage! Snart slår ytterligare två vintagebutiker upp portarna i Möbelgruppens gamla lokaler. Och i lördags flyttade Koffertmannen in i Kabelverkets gamla lokaler på Aprilgatan.

Artikel i Stockholm Direkt om Kransens senaste pärlor Koffertmannen och Bodil Vintage & Retrorummet.

Kransen nästan lika hett som Sofo

Nu ska Kransen bli vintagemecka: "Nästan lika hett som Sofo"

Gamla lampor, utvald vintage och loppisfynd. Kransen exploderar av butiker med fokus på gamla grejer. Nu vill butiksägarna att Kransen ska bli nästa Williamsburg.

På bilderna syns Linda och Louise från Vintagefabriken, Erik på Svenska Armatureroch Sara på Dunke Design.

Artikel i Stockholm Direkt om några av Kransens vintagebutiker.