Kransenkväll den 27 september

Välkommen på Kransenkväll i höstens anda på torsdag, den 27 september kl 17-20.

KK_HT1902_180920.png

Midsommarkransen visar sig just nu från sin bästa sida och i våra mysiga kvarter kan du flanera runt för inspiration i de charmiga butikerna och ta en fika eller en bit mat på något av alla caféer och restauranger i området.

Hoppas vi ses!

Kransenkväll den 28 augusti

Säsongens första Kransenkväll blir den 28 augusti mellan kl 17-20. Välkomna till oss och vårt mysiga område för att flanera runt i de vackra kvarteren, ta en fika eller bit mat på något av alla caféer och restauranger och upptäck alla butiker med sitt unika utbud!

Kransen 28 aug.png

Hoppas vi ses!

 

 

Säsongens sista Kransenkväll den 28 juni

Nu på torsdag, den 28 juni, är det dags för årets sista Kransenkväll där alla charmiga och unika butiker och caféer i Midsommarkransen har öppet mellan 17-20. 

SMHI utlovar strålande väder så det passar perfekt att strosa runt i Stockholms mysigaste närförort och sedan ta ett glas vin och en bit mat i kvällssolen. 

Välkomna! 

Kransenkväll torsdagen den 3 maj

Nu festar vi till det med en av våra populära Kransenkvällar igen! Datumet är torsdagen den 3 maj och tiden är 17-21. Under kvällen har alla butiker och caféer kvällsöppet och bjuder på fin vårinspiration och härliga erbjudanden.

midsommarkransen.jpg

Nytt för våren är att nya restaurangen Scandwich på Vattenledningsvägen håller öppet. På andra sidan Midsommarkransen kommer även crepesvagnen M Creperie att servera crepes hela kvällen.

Skärmavbild 2018-04-25 kl. 22.06.20.png

Varmt välkomna!

Kransenkväll den 5 oktober

Nu är det dags för vår populära Kransenkväll igen! Datumet är torsdag den 5 oktober och tiden är 17-21. Under kvällen har alla butiker och caféer kvällsöppet och bjuder på höstinspiration och fina erbjudanden.

kransenkvall-5okt.jpg

Några av de som medverkar under kvällen kommer vara På andra våningen, Svenska armaturer,  Mimmi Staaf, 2 little spoons, Koffertmannen, Tellus blommor, Tellus pizza, Familjesmycken, Vintagefabriken, Dunke design, Vita vera organic lifestyle, Ett chokladeri, Hatteljén, Peggy Eklund keramikateljé med flera. 

 

Välkomna!

 

 

Kransenkväll den 31 maj

Hojt hojt! Nu festar vi till det med våra populära Kransenkvällar igen! Datumet är onsdag den 31 maj och tiden är 17-21. Under kvällen har alla butiker och caféer kvällsöppet och bjuder på fin vårinspiration och erbjudanden.

 

Förhoppningvis bjuder också kvällen på solsken och utslagna syrenbuskar!

Några av de som medverkar under kvällen kommer vara På andra våningen, Svenska armaturer,  Mimmi Staaf, 2 little spoons, Koffertmannen, Tellus blommor, Tellus pizza, Familjesmycken, Vintagefabriken, BahKadisch, Dunke design, Vita vera organic lifestyle, Ett chokladeri, Hatteljén med flera. 

Varmt välkomna! 

Foto av Emma Sundh.

Kransenkväll den 15 december

Nu är det dags igen! Torsdagen den 15 december festar vi till det med årets sista Kransenkväll. Då har alla butiker och caféer kvällsöppet mellan kl 17-19 och bjuder på fina julklappstips som är både unika, småskaliga OCH snälla mot såväl miljön som plånboken!

Ta med dig en kompis, en sambo eller en familjemedlem och kom och mingla i Stockholms charmigaste närförort!

Kransenkväll den 29 september

Välkomna på höstens första Kransenkväll – torsdagen den 29 september kl 17-21. Alla butiker och caféer i vår mysiga närförort Midsommarkransen har kvällsöppet och bjuder på fina rabatter och erbjudanden kvällen till ära!

Medverkande denna kväll är fler än någonsin tidigare – hela 22 stycken. 22 stycken anledningar att besöka Midsommarkransen med andra ord!

De som håller kvällsöppet är:

2 little spoons

Bodil Vintage & Retrorummet

Dunke Design

Ett Chokladeri & Ett Skafferi

Familjesmycken

Gruvan 56

Hatteljén

Koffertmannen

Maria Sjödin Stockholm

Mimmi Staaf Möbelmakeri

Nalle och Kroppkakan

Systrarna Blom

Tack

Tellus Blommor

Studio 47

Svenska Armaturer

Vintagefabriken

Vita Vera Organic Lifestyle

Tellus Cykel & Motor

 

Hoppas vi ses den 29 september! 

KRANSENKVÄLL TORSDAGEN DEN 26 MAJ

Nu är det dags att festa till med ännu en Kransenkväll! Denna gång är det försommarmingel som är temat för kvällen och datumet att skriva upp i kalendern är torsdagen den 26 maj kl 17-21.

Välkomna att fira in våren med oss här i mysiga Midsommarkransen!

Under kvällen kommer alla butiker, caféer och restauranger att ha extraöppet, bjuda på något festligt – och somrigt – att dricka samt ha något fint erbjudande kvällen till ära.

Medverkande denna gång är:

Bodil Vintage & Retrorummet * Dunke Design * Ett Chokladeri & Ett Skafferi * Familjesmycken * Gruvan 56 * Hatteljén * Klingborn & Co Koffertmannen * Maria Sjödin * Mimmi Staaf Möbelmakeri * Nalle & Kroppkakan * Systrarna Blom *  Tellus Blommor * Vintagefabriken * Svenska Armaturer * Vita Vera * 2 little spoons

Hoppas vi ses!

Kransenkväll – torsdagen den 7 april

Ett säkert tecken på att våren är på väg är årets första Kransenkväll! Nu är datumet spikat och det är torsdagen den 7 april mellan kl 17-21 som gäller.

Välkomna att fira in våren med oss här i mysiga Midsommarkransen!

Under kvällen kommer alla butiker, caféer och restauranger att ha extraöppet, bjuda på något festligt att dricka samt ha något fint erbjudande.

Medverkande denna gång är:

Bodil Vintage & Retrorummet * Dunke Design * Ett Chokladeri & Ett Skafferi * Gruvan 56 * Klingborn & Co Koffertmannen * Maria Sjödin * Mimmi Staaf Möbelmakeri * Nalle & Kroppkakan * Systrarna Blom * Tack * Tellus Blommor * Vintagefabriken * Svenska Armaturer * Vita Vera * 2 little spoons

Hoppas vi ses!